Atelier Kirsten Vos

Mijn carrière

begon met een opleiding tot goudsmid aan het Technisch Instituut te Antwerpen, waarna ik mij in Pforzheim (Duitsland) ook bekwaamde in het zetten van edelstenen. In 1997 ging ik dan de uitdaging aan om mij te vestigen als zelfstandig juweelontwerpster en opende mijn atelier in hartje Riemst.

Ontwerpen

doe ik met hart en ziel en elke creatie is voor mij een pronkstuk dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt. Trouwringen, de bezegeling van de liefde tussen twee personen, zijn mijn grote trots, maar ook dat paar oorbellen voor bij uw jurkje, een hanger of armband worden met veel hartstocht vervaardigd.

Inspiratie

haal ik uit hetgeen de natuur ons schenkt, schatten die ik in mijn creaties omzet in tijdloze elegantie. Samen met edelstenen, diamanten, mineralen en parels worden edele metalen met veel geduld en passie omgevormd tot een uitzonderlijk sieraad dat u een leven lang met u meedraagt.

Ontdekken

kunt u dit natuurlijk allemaal zelf. Voor een gepersonaliseerd juweel bent u na afspraak van harte welkom in mijn atelier. Tijdens een persoonlijk gesprek maak ik een schets van uw juweel, rekening houdend met uw wensen en budget. Tijdens een tweede bezoek toon ik u het voorontwerp en na eventuele aanpassingen werk ik uw kostbaarheid in alle perfectie af zodat u dit een eeuwigheid kunt koesteren.

Adres:

Paenhuisstraat

26

3770