De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Bei Couture

Er komt een groot evenement aan: uw trouwdag, een gala of misschien wel een verjaardag! Tijdens dit soort gelegenheden wil iedereen er stralend uit zien. Vaak begint de zoektocht naar gelegenheidskleding online en wij zijn één van de bedrijven die u hier graag bij helpen!

Bei Couture is een bruidsmodewinkel dat naast een ruime collectie bruidsjurken gespecialiseerd is in het op maat maken van uw bruidsjurk, trouwpak, galajurk en bruidsmeisjes kleding. U noemt het en wij maken het!

Omdat er vele verschillende opties zijn als het aankomt op bruidsmode, vinden wij het belangrijk om tijdens persoonlijke afspraak alles op een rijtje te krijgen. Wanneer u een afspraak maakt bij Bei Couture praat u op locatie met mevrouw Bei van der Meer-Wang, de eigenaresse van Bei Couture. Tijdens dit belangrijke gesprek – waarin wij kennismaken met u en vice versa — worden al uw wensen genoteerd. Hierbij kunt u eventueel een foto of meerdere foto’s meenemen om uw wensen kenbaar te maken. Daarnaast heeft Bei Couture voldoende bruidsmode catalogus om volop inspiratie op te doen.

Op onze site zijn foto’s te bekijken van de verschillende jurken die wij voor onze klanten hebben gemaakt. Met meer dan 14 jaar ervaring is geen enkele opgave teveel en dragen wij graag bij aan het totale plaatje.

Wij staan u graag te woord in onze bruidswinkel in Rotterdam!

Adres:

Goudsesingel

213-215

3031 EH

Geef een reactie