B L O O M by Marian

Wat is jouw ultieme trouwjurk?
Voor mij is dat een jurk waarin jij je op je allermooist voelt, echt bruid. Een jurk die jouw verhaal vertelt, jouw eigenheid laat zien. Waarin je als vanzelf rechtop gaat staan en stralend laat zien wie je bent. Show your own true colors!

Van nature vind ik het fijn om dingen op mijn eigen manier te doen, vaak net even anders. Daarom maak ik zo graag dingen zelf. Als kind kon ik al met veel plezier, geduld en precisie knutselen en maakte ik sieraden van kralen, en bloemen van ijzerdraad en oude panty’s. Van mijn moeder die kleding naaide, en breiende en bordurende oma’s, kreeg ik de basistechnieken handwerken mee.

Toen ik op naailes ging, was ik al snel klaar met de standaard patronen uit een boekje. Ik volgde de opleiding tot coupeuse en leerde eigen patronen te tekenen. Een aantal jaar heb ik een eigen modevakschool gehad, waar ik met plezier mijn kennis deelde en mensen enthousiast waren over hun eigen creaties.
Picture
Ik volgde een cursus moulage. Hier leerde ik om patronen rechtstreeks op het lichaam vorm te geven. Er ging een wereld voor me open. Dat je direct kunt zien wat het resultaat is van een wijziging in je patroon, geweldig!

Deze techniek kan ik nu toepassen bij het maken van een trouwjurk, in mijn ogen het mooiste kledingstuk dat je ooit zult dragen.

Adres:

President John F. Kennedystraat

7

5321 TH