Blu Beach

Trouwen op het strand van Noordwijk!  Een droom die Blu Beach voor jullie waar kan maken! De sfeer van een trouwerij op het strand is geweldig. Het is romantisch en erg ongedwongen. Geniet van een mooie ondergaande zon met elkaar, ’s Avonds een gezellig strandfeest met in de verte in het zand wat vuurkorven. Wat wil je nog meer? Mochten er kinderen aanwezig zijn, dan kunnen ze heerlijk spelen of misschien wel zwemmen in de zee.

Blu Beach beschikt over een aparte feestlocatie. Het interieur van deze zaal is geheel in het wit uitgevoerd. Buiten de zaal bevindt zich een groot terras met lounge zitjes en staantafels, waar u  en uw gezelschap heerlijk kunnen genieten van het prachtige uitzicht op het Noordwijkse strand en zee.  Het VIP deck is een exclusief, iets verhoogd, terras met rondom een witte lounge bank. Hier kunt u, met een klein gezelschap, uw schitterende bruidstaart aansnijden, vergezeld met een feestelijk glas Prosecco of Champagne!

Trouwen aan het strand geeft je het gevoel alsof je huwelijksreis al begonnen is; het relaxte sfeertje, uitzicht op strand en zee, feestelijk glaasje bubbels, kraakverse vis en vleesgerechten en het prachtige witte interieur!

Adres:

Koningin Wilhelmina Boulevard

104

2202 GW