De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Bride and Beauty Service

Een facilitair atelier gespecialiseerd in alle producten en/of diensten die voor uw huwelijksdag nodig zijn. Onze missie is om uw huwelijksdag met onze dienstverlening tot zegen te zijn voor u en uw partner.

Uw eerste indruk is voor ons belangrijk en willen graag dat u met een juiste overzicht een goede keus kunt maken van uw droom jurk.

Wij werken met originele Europese merken en internationale merken. Scherp geprijsd en zeker betaalbaar voor de kwaliteit dat u geleverd krijgt. Onze prachtige jurken kunnen gelijk worden meegenomen. Dus OP = OP. Bij een mogelijkheid van bestellingen dient u rekening te houden met een levertijd van 2 weken tot 16 weken. Dit is zolang de voorraad strekt. Heeft u een verzoek voor aanpassingen? Met onze persoonlijke coupeuse kunnen alle modellen aanpast worden naar wens. Wij bieden ook (informele bruids) kleding op maat gemaakt.

Een afspraak maken voor het passen van onze jurken is mogelijk tijdens onze openingstijden. Via onze contactformulier kunt u hiervoor een afspraak maken.Onze web shop geeft u de mogelijkheid accessoires ook online te bestellen.

Maak gauw een afspraak en laat u verrassen met ons aanbod.

Adres:

Snijdersstraat

114

8224 AA

Geef een reactie