Bruidsmode Chantal

Waarom trouwen in een bruidsjapon van Bruidsmode Chantal
Wij zijn van mening dat een prachtige bruidsjapon niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij nieuwe betaalbare bruidsjaponnen van uitstekende kwaliteit aan. Iedereen die gaat trouwen wilt stralen op die ene speciale dag in een schitterende bruidsjapon, maar laten we eerlijk zijn het prijskaartje moet toch net zo aantrekkelijk zijn?

Kom eens gezellig en geheel vrijblijvend kijken in onze bruidswinkel gelegen in Oosterhout (Gelderland), bij Nijmegen, en onder het genot van een kopje koffie kun je ons je wensen duidelijk maken. Wij staan dan ook bekend om onze gastvrije en persoonlijke benadering, de wensen van de bruid staan voorop en wij zullen dan ook een eerlijk en vakkundig advies geven.

Ons doel is niet alleen een mooie bruidsjapon verkopen. Wij kijken naar jou als persoon, naar wie je bent en waar jij je fijn in voelt, zodat de bruidsjapon de uitstraling krijgt die bij jou past.
Wij zijn pas tevreden als jij vindt dat wij daarin zijn geslaagd!

Ben je op zoek naar een ruime keus bruidsjaponnen, professionele en persoonlijke benadering neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij zien je graag bij Bruidsmode Chantal,
Chantal Maassen

Adres:

Oude Groenestraat

6

6678 MB