De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Bruidsmode Hedwig

Bruidsmode Hedwig bestaat in 2016 alweer 19 jaar en er zijn heel wat bruiden gelukkig getrouwd in een bruidsjapon van Bruidsmode Hedwig in Castricum. Uitgangspunt van de succesvolle formule is een mooie complete bruidsjurk voor een redelijke prijs.

Door onze jaren lange ontwikkeling in kennis en ervaring hebben wij een prachtige en veelzijdige collectie kunnen samenstellen van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De diversiteit van de collectie maakt dat elke bruid met elk budget kan stralen op haar grote dag.

De stylisten begeleiden de bruid bij de zoektocht naar de perfecte jurk. Vervolgens zorgen de coupeuses van ons eigen atelier voor een foutloze pasvorm van de bruidsjapon. De bruid verlaat de winkel niet voordat alles precies op maat is gemaakt en zij kan stralen op haar grote dag.

Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding, is service vanzelfsprekend onze eerste prioriteit. Het is belangrijk dat jullie als klant vertrouwen hebben in de winkel die jullie helpt bij het uitzoeken van de kleding voor jullie mooiste dag.

Alle bruiden zijn van harte welkom om vrijblijvend onze collectie 2016 te komen bekijken in de winkel!

Adres:

Castricummerwerf

138

1901 RS

Geef een reactie