Bruidsmode Joan

Elk bruidspaar is uniek en dat maakt dat wij van Bruidsmode Joan het sinds 1984 nog elke dag geweldig vinden elke aanstaande bruid en bruidegom te kleden naar zijn of haar persoonlijke wensen.

Omdat het uitzoeken van je trouwjurk of trouwpak heel speciaal is, nemen wij alle tijd om samen met jou en de mensen die je lief zijn jouw perfecte outfit uit te zoeken. Met bijpassende schoenen en alle denkbare accessoires. Bij ons heb je ruime keus uit meer dan 600 bruidsjaponnen in alle maten, stijlen en prijsklassen. Wij werken met nationale en internationale merken zoals: Sincerity, Rembo Styling, Enzoani, Ladybird, Bridalstar en vele anderen. De prijzen van onze bruidsjurken variëren vanaf 300,00 tot super exclusief. Welk budget je ook hebt, je krijgt bij ons altijd alle aandacht en kwaliteit.

Kom minimaal 5 maanden voor jullie huwelijksdatum langs om een bruidsjurk uit te zoeken omdat een nabestelling van de juiste maat 3 tot 4 maanden tijd in beslag kan nemen. Natuurlijk hebben we ook voor de “last minute bruid” volop keuze uit de voorraad. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren!

Team Joan

Adres:

Noorderweg

106

8911 ES