Bruidssalon Marwie

Je hebt je jawoord gegeven. Of misschien heb jij je partner gevraagd. Hoe dan ook: proficiat samen! Bij Bruidssalon Marwie begint de voorpret pas echt. Marwie is hèt adres voor alle kleding tijdens jullie trouwdag. Echt waar! Bruidssalon Marwie heeft alles in huis om de bruid en de bruidskinderen te laten schitteren.

Voor haar, om de mooiste te zijn…

Bruidssalon Marwie is dè bruidswinkel in het hart van Noordoost Brabant, gelegen in Sint Hubert.
Met haar jarenlange ervaring en expertise heeft eigenaresse Marianne van Dommelen menige bruid van top tot teen aangekleed. Op verzoek ontwerpt Marianne ook eigenzinnige bruidsjurken op maat voor de bruid en de bruidskinderen. Daarnaast vind je bij haar trouwjurken van topmerken als Très Chic, Mode de Pol, Hervé, Vankets, Valerie, San Patrick, Perla de Elle, Linea Raffaelli, Jarice en Allure Bridal.
Uiteraard heeft Bruidssalon Marwie voor elke maat een bruidsjurk en bijzondere accessoires die de trouwjurk completeren.

Say yes.. to the dress..! Bij Marwie

Samen is het toverwoord bij Marwie. Samen vinden we de perfecte bruidsjurk en de mooiste bruidslingerie bruidsschoenen en sieraden. Samen met jouw pasgasten maken we een feest van je bezoek aan Marwie. Ons team van visagisten, haar- en nagelstylisten, fotograaf en videograaf laat jou stralen. Vóór, op de grote dag en ook daarna!

Adres:

Jachthoornstraat

33

5454 GC