De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Bruidsservice Brabant

Welkom bij Bruidsservice Brabant.

Wij bieden een complete verzorging van de bruid (en ouders en gasten etc.) AAN HUIS!

Uw trouwkapsel, de bruidsmake-up tot en met de nagels kunnen wij voor u verzorgen. Wel zo fijn, alles op één adres geregeld.

De stylistes van Bruidsservice Brabant zijn speciaal opgeleide haarstylisten/visagisten die vanaf het eerste contact tot en met de huwelijksdag voor u klaar staan om samen met u te komen tot een tot in de puntjes verzorgd trouwkapsel i.c.m. de bruidsmake-up.
Eerst willen wij uw wensen weten en daarna kunnen zij u professlioneel advies geven over de mooiste mogelijkheden voor uw bruidskapsel passend bij uw bruidsjurk. Ook de bruidsmake-up kunnen zij verzorgen. Zij zijn speciaal opgeleide visagisten met veel ervaring. Van uw wensen en ideeën, in combinatie met onze ervaring, maken wij een op maat gemaakt bruidskapsel en bruidsmake-up, zodat u er op deze dag oogverblindend uit ziet. Natuurlijk maken wij een planning voor de bruiloftsdag en spreken de kosten met u door. We plannen een proefsessie voor bruidskapsel en/of make-up en we spreken de aan-huisservice door voor de grote dag. Geen verrassingen achteraf!

Onze service gaat nog een stapje verder. Wij kunnen ook de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met een make-up. Hiervoor komt een extra styliste voor mee.

Adres:

Lugteren

43

5237 JV

Geef een reactie