Café Modern

Een bruiloft. Een dag vol symboliek en bovenal een feestelijke dag. Met vrienden en familie die deze bijzondere dag willen meemaken. Één van de mooiste plaatsen om dit feest te vieren vind je in Teuven in België (Voerstreek). Een oud kerkje midden in het dorp met een innemende pastoor die jullie graag trouwt. Trouwen, buiten onder het loof van de oude boom. Een elegante 100 jaar oude feestzaal midden in een adembenemend landschap. Waar je je gasten op een prachtig terras met een bruisend glas kan ontvangen. Waar je met 20 of met 300 gasten heerlijk kan eten. Binnen of buiten. Aan lange tafels vol bloemen of in het gezellige restaurant. De elegante feestzaal La Patria, waar je tot diep in de nacht kan swingen. Waarna je voldaan kan terugkijken op een dag die je nooit meer vergeet. Het wettelijk huwelijk en/of jullie huwelijksceremonie kan ook op onze locatie plaatsvinden. Wij brengen jullie desgewenst in contact met een buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand.

Verder bieden wij mooie overnachtingsmogelijkheden voor jullie en/of jullie gasten.

En wilt u nà het feesten niet meer zelf achter het stuur? Op aanvraag verzorgen wij ook een shuttle-service. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Laat je verrassen door de Belgische gastvrijheid. Verlaat de vlakke wegen van het Vlaamse land en verdwaal in de heuvels en hellingen van dit glooiende landschap, “Le Plat Pays” van Jacques Brel is hier plots wel héél ver weg.

Adres:

Teuven-Dorp

61

3793