Campo de Fiori

Restaurant Campo de’ Fiori is een familiebedrijf. Oorspronkelijk komen wij uit Rome. Gastvrijheid koesteren wij als Italiaanse familiewaarde. Bij ons voelt u zich thuis; u geniet ontspannen van onze luxueuze Italiaanse keuken.

Campo de’ Fiori, warm Italiaans familiebedrijf

De naam Campo de’ Fiori betekent ‘bloemenveld’. Deze naam dragen wij met trots. Het is een eerbetoon aan het levendige plein in Rome. Maar ook een verwijzing naar onze Romeinse familiewortels. Campo de’ Fioro staat symbool voor gezelligheid en bedrijvigheid. ’s Avonds is deze piazza een levendige ontmoetingsplaats voor jong en oud, mede door de mix van trendy en traditionele restaurants.

Verse producten
Het plein staat ook wereldwijd bekend om de kleurrijke dagelijkse markt. Olijfolie in alle soorten en maten, geurige kruiden en verse groenten en fruit zijn er overvloedig uitgestald. Deze voorliefde voor mooie, verse producten, dat vindt u ook in ons Amsterdamse restaurant Campo de’ Fiori. Onze talentvolle chefkok verwerkt deze tot chique pareltjes, sierlijk gepresenteerd op uw bord. In elk gerecht proeft u de rijke Italiaanse keuken.

Idyllische locatie in Amsterdam
Restaurant Campo de’ Fiori vindt u pal achter de Amsterdamse bloemenmarkt, een naam die ook een link is naar onze familiegeschiedenis in Rome. Met dát verschil dat ons restaurant aan de Amsterdamse grachten een oase van rust is. Het restaurant en terras liggen in een plezierig voetgangersgebied. En in onze binnentuin heerst een weldadige stilte, zoals in het serene landelijke Italië.

Gastvrijheid
Bij Campo de’ Fiori is gastvrijheid een kernwaarde, zoals dat een Italiaans familiebedrijf betaamt. Ons personeel legt ziel en zaligheid in uw verzorging. Ze zijn vakbekwaam en vriendelijk. Dezelfde Italiaanse vriendelijkheid ziet u terug in onze prijs-prestatieverhouding. Onbekommerd genieten van de klassieke Italiaanse keuken: La vita è Bella bij restaurant Campo de’ Fiori!

Adres:

Reguliersdwarsstraat

32

1017 BM