Chateau Marquette

Bij Château Marquette kun je je complete trouwdag plannen, van de ceremonie tot het feest en zelfs de overnachting. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je trouwdag op het landgoed door te brengen.

De mooiste dag van je leven

In al die jaren dat we bruidsparen hebben mogen verwelkomen hebben we veel bijzondere momenten meegemaakt. Elke bruiloft is uniek en juist dat maakt ons werk zo speciaal. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners die kunnen helpen om je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken.

Hotelkamers op het landgoed

Op het landgoed bevindt zich tevens het hotel NH Marquette, waar je na een onvergetelijke dag heerlijk kunt ontspannen in onze luxe suite of in een van de hotelkamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend kun je genieten van een uitgebreid, gezond ontbijtbuffet. Het hotel bevindt zich op 800 meter afstand van het Château.

Ruimte voor 250 gasten

Het kasteel beschikt over 11 prachtige zalen, die ruimte bieden aan 8 tot 130 personen per zaal. In verschillende combinaties is een maximale capaciteit van 250 gasten mogelijk.
Wat zijn jullie dromen?

Misschien hebben jullie al een goed beeld over hoe jullie ultieme droomdag eruit ziet. Of zijn jullie juist op zoek naar inspiratie? Kom gerust langs om samen naar alle mogelijkheden te kijken. Ondanks onze jarenlange ervaring is het jullie dag! We horen graag waar jullie van dromen, dan gaan we het samen mogelijk maken.

Adres:

Marquettelaan

34

1968 JT