De Wijngaard – Chateau Presseux

Als trouwlocatie een kasteel kiezen levert geweldige foto´s op en een onvergetelijke dag. De Wijngaard heeft exclusief een prachtig en uniek kasteel met landerijen. Dit kasteel is uiterst geschikt als trouwlocatie.
Chateau de Presseux
De Wijngaard heeft een hele reeks exclusieve landhuizen, bungalows en vakantiewoningen in Limburg en België voor kleine en grote groepen. In de omgeving van Luik hebben wij een unieke trouwlocatie met ons kasteel Chateau de Presseux. Bij het kasteel is een intieme kapel waar u de mogelijk heeft tot het inzegenen van uw huwelijk. U kunt genieten van een bijzondere trouwlocatie met dit kasteel, omgeven door een schitterend park met eeuwenoude kastanjebomen. Ons kasteel biedt plaats aan 60 gasten die verblijven in ruime slaapkamers. U kunt het in zijn geheel huren en een feest geven tot 150 personen. De prachtige omgeving levert bovendien geweldige trouwfoto´s op. Uiteraard is er genoeg ruimte om een intiem of groots feest te vieren.
Reserveren
Kies voor uw trouwlocatie voor het kasteel van De Wijngaard. U bent hiermee verzekerd van een unieke en exclusieve locatie. Alle informatie over ons kasteel is te vinden op deze website. Neem snel een kijkje en reserveer direct via 043-4501180.

Adres:

Rue du Baron

12

4140