Château St. Gerlach

Château St. Gerlach, buitenplaats van Maastricht, is het volmaakte decor voor een bruiloft. De klassiek ingerichte zalen en terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intieme bruiloft tot meerdaags feest. Het is zelfs mogelijk om een kerkelijke huwelijksvoltrekking in de op het landgoed gelegen kerk te laten plaatsvinden.

Kerkelijk en wettelijk huwelijk
Château St. Gerlach is door de gemeente Valkenburg aan de Geul aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die ook hun huwelijk vieren op het landgoed met een culinair samenzijn of feest. Daarnaast kan het kerkelijk huwelijk plaatsvinden in de op het landgoed gelegen monumentale St. Gerlachuskerk.

Bruidssuites en hotelkamers
Château St. Gerlach beschikt over 97 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen. De 2 romantische torenkamers zijn te reserveren als bruidssuite. De hotelaccommodatie biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een meerdaagse bruiloft.

Salons, zalen en buitenbruiloft
De zalen en salons hebben een capaciteit tot 400 personen. Bij mooi weer verleiden onze sfeervolle terrassen en de rozenhof tot een buitenbruiloft. Het is tevens mogelijk om het landgoed aan te kleden met paviljoens.

Lunch en diner
Bij Château St. Gerlach kunt u rekenen op culinair vakmanschap. Onze chef de cuisine biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot feest met buffet. Natuurlijk behoort een huwelijksreceptie ook tot de mogelijkheden.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Samen met onze huispatissier verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen.

Bruidsmake-up
Ons professionele Spa & Wellness team verzorgt graag uw bruidsmake-up of de make-up van uw gasten.

Trouwen bij Château St. Gerlach
Laat u inspireren door de foto impressie. Natuurlijk bent u van harte welkom op Chateau St. Gerlach om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Het is gewenst hiertoe eerst een afspraak te maken. Of vraag ons informatiepakket ‘Trouwen’ aan.

Adres:

Joseph Corneli Allée

1

6301 KK