Club Zand

TROUWEN OP HET STRAND

BRUILOFT OP HET STRAND VAN CASTRICUM!
Trouwen aan het strand is de droom van menig bruidspaar. Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord te geven tijdens de bruiloft met de voeten in het zand en met prachtig uitzicht over zee?

Club Zand biedt de perfecte locatie voor jullie droombruiloft. Willen jullie een groot feest geven voor 200 personen of houden jullie het liever intiem? Bij Club Zand is alles mogelijk!

Na de ceremonie worden jullie ontvangen op het privé terras met een bruisend glas Cava of een heerlijke cocktail en niet te vergeten: jullie zelf meegebrachte bruidstaart. Daarnaast kunnen jullie genieten van een heerlijke BBQ, een luxe Tapas proeverij of een uitgebreid 3-gangen diner, het is aan jullie. Ook wat betreft het feest zijn de mogelijkheden eindeloos. De apart gelegen feestzaal biedt genoeg mogelijkheden voor het mooiste bruidsfeest van jullie leven.

De gehele dag genieten jullie van het heerlijke zonnetje op het voor jullie speciaal gereserveerde privé terras. Bij minder mooi weer overdekken wij het terras met een prachtige Zuid- Afrikaanse stretchtent, waardoor jullie toch nog het gevoel hebben buiten te zijn. En dat is natuurlijk heerlijk, want het strand is veel te mooi om binnen te zitten!

De gehele bruiloft wordt aangekleed met kaarsen en bloemen naar jullie keuze, loungebanken met zitzakken en schapenvellen, een vuurkorf en fakkels. Omdat ieder bruidspaar uniek is, gaan we uit van een persoonlijke aanpak vanuit onze vaste basis. Ons team beschikt over een ruime ervaring. Maak vrijblijvend een afspraak en stel jullie eigen droombruiloft samen!

BRUILOFT IN DE WINTER!
Willen jullie liever trouwen in de winter? Dat kan natuurlijk ook! Bij Club Zand is het mogelijk om in de winter te trouwen in DE KAS. Een lichte ruimte, direct gelegen aan het strand met fantastisch uitzicht over zee. Jullie hebben het idee buiten te zijn, terwijl het knetterende haardvuur en de warme schapenvellen voor de fijne sfeer zorgen.

Adres:

Zeeweg

70

1901 NZ