Cosmetic Design

Nadat ik mij na 6 jaar tot een volleerd manicure heb ontwikkeld, heb ik mij daarbij vervolgens gericht op het styleren van nagels.
Deze ervaring als manicure heeft geleidt tot mijn specialisme in probleemnagels. U kunt hierbij denken aan: Nagelbijter, haviksnagels, ribbel nagels, “jump” nagels, platte nagels, witte verkleuringen in de nagelplaat en broze, gespleten of brokkelige nagels.
Helaas, behandel ik geen schimmel-nagels en verwijs ik u meteen door naar een arts, die u hierbij verder helpt met een geneeskundige behandeling. Mocht het probleem helemaal verholpen zijn, dan kunt u met mij een afspraak maken voor een esthetische behandeling.

Met het styleren van de nagel geef ik de voorkeur aan acryl en heb me daar volledig in gespecialiseerd.
Uiteraard behoren behandelingen met gel ook tot de mogelijkheden.
Het A-merk, waar ik mee werk is “Charisma”. Dit topmerk levert producten van hoge kwaliteit en wordt door vele top-stylisten gebruikt voor het styleren van nagels. Door deze producten te gebruiken, is ook de kwaliteit van de gestyleerde nagel hoog.
Denk hierbij aan het feit, dat u gerust vier weken van een volledige set kunt genieten, zonder dat de uitgroei van de gestyleerde nagel voor beschamende momenten zorgt. (Een uitzondering is bijvoorbeeld een nagelbijter, daarvan groeien de nagels sneller en is in het eerste stadium een wekelijkse behandeling noodzakelijk).

Mijn werk doe ik met passie en ik ga zeer nauwkeurig en hygienisch te werk. De nieuw gevormde nagels voelen natuurlijk aan, waarbij de natuurlijke nagels niet worden beschadigd.
De nauwkeurigheid en perfectie van mijn werk resulteren in een grote tevreden klantenkring en daarbij ontvang ik veel complimenten.
Bij voorkeur ontvang ik klanten bij mij thuis, omdat ik daar de juiste omgeving heb gecreĆ«erd om te werken. Maar door ambulant te zijn, bij u aan huis of verzorgingscentra, heb ik klanten in verschillende regio’s.

Neem gerust contact met mij op, voor meer informatie of een afspraak.

Adres: