Cox-Design

Wij zijn Peter en Janine, beide een achtergrond in bloemenspeciaal zaken en onderwijs van bloemsierkunst, niet alleen in Nederland maar ook in België en Groot-Brittannië. Wij hebben geen bloemenwinkel. Waarom zou ik dan mijn bruidsboeket bij jullie bestellen!? We hebben een bewuste keuze gemaakt om geen winkel te openen maar juist alleen op afspraak te werken. Wij vinden het namelijk belangrijk om flexibel te zijn en dat we de tijd hebben om met jullie om tafel te kunnen zitten om al jullie wensen te bespreken en met jullie mee te denken. Veel bruidsparen werken beide fulltime, daarom spreken wij veelal ook in de avonduren met bruidsparen of in de weekenden.

Op de grote dag zelf wil je je niet druk hoeven te maken of de bloemen gehaald worden en hoe het autostuk op de auto bevestigd moet worden of wie nog even de locatie versierd. Wij maken al het bloemwerk op jullie trouwdag (lees: héél vroeg in de ochtend) vers, zodat de bloemen optimaal zijn, maar wij zorgen er ook voor dat alles op de juiste locaties komt. Wij kleden de locatie aan, bevestigen het autostuk, zorgen dat de bruidegom voorzien wordt van zijn corsage en het bruidsboeket krijgt of dat de bruid de haarcorsage op tijd heeft zodat de kapster deze kan verwerken in het kapsel.
Wil je graag zien wat voor bloemwerk wij maken? Klik dan hier voor onze website. Ook op onze facebookpagina houden we je graag op de hoogte. Heb je vragen, aarzel niet en mail of bel ons even.

Geniet van de voorbereidingen op jullie trouwdag!!

Peter & Janine
Cox-Design

Adres:

Nunhemseweg

11

6081 GG