De Feestgrot

Een originele locatie voor uw bruiloft of huwelijksfeest

De Feestgrot is absoluut de meest unieke, originele en verrassende feestlocatie van Limburg. De centrale ligging in Zuid-Limburg, tussen Maastricht en Heerlen, inclusief grote parkeerplaats, maakt De Feestgrot tot een ideale locatie voor uw bruiloft of huwelijksfeest.

Als u gaat trouwen en een anders dan anders feestlocatie of trouwlocatie zoekt, kom dan zeker eens bij ons kijken. Met een trouwfeest in onze locatie zult u uw gasten zeker verrassen!

Wat denkt u van een verrassend ontvangst door de Steenkolenmijn, waarna u midden in de feestzaal terecht komt? Een champagne-ontvangst of borrel op ons gezellige buitenterras? Of uw dinerbuffet in ons sfeervolle mergelmuseum dat alleen met prachtige kaarsen is verlicht? Ook kunnen wij een swingende DJ voor u verzorgen en u alle zorgen uit handen nemen.

NIEUW: U kunt nu ook uw wettelijk huwelijk sluiten in De Feestgrot! Onze prachtige, zeer romantische Jan Kruysen galerij in de grotten (1924), is erkend als tijdelijke officiële trouwlocatie van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Een uniekere locatie om te trouwen bestaat niet!

Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw huwelijksfeest, bruiloft of trouwfeest van A tot Z tot in de puntjes wordt verzorgd. Laat u verrassen door de originele mogelijkheden van onze feestlocatie en maak direct een afspraak met een van onze huwelijksspecialisten om onze locatie te komen bezichtigen.

Adres:

Daalhemerweg

31a

6301 BJ