De Kort Catering

Uw bruiloft is bijzonder en uniek. U wilt dat alles klopt en tot in de puntjes is geregeld. De Kort Catering zorgt er voor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat:

U samen de mooiste bruidstaart aansnijdt.
Uw gasten genieten van smaakvolle, creatieve en feestelijke hapjes, dranken en gerechten.
Uw droomlocatie precies is ingericht naar uw wensen, eventueel inclusief de muzikale omlijsting en/of het entertainment.
Uw feest soepel verloopt dankzij ons professionele team van gastheren en –vrouwen.
Onze persoonlijke aanpak garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. We bespreken uw wensen en combineren dit met onze creatieve mogelijkheden. Daarna kunt u genieten van een kleine proeverij om te bepalen of wij aan uw verwachtingen voldoen. Bent u tevreden? Dan zorgen we er voor dat uw wensen worden vertaald naar catering van hoge kwaliteit, passend binnen uw budget. Dit doen wij allemaal vrijblijvend en kosteloos, zodat u de rust en tijd heeft om te bepalen of wij uw droomfeest werkelijkheid mogen maken.

Wij bewegen met u mee, kiezen voor een veelzijdige oplossing en staan voortdurend voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is met volle teugen genieten van de mooiste dag in uw leven. Wij blijven u verrassen….met smaak!

Adres:

Ericssonstraat

30

5121 ML