De Mof Restaurant en Partycentrum

Op een steenworp afstand van De Mof vindt u het fraaie landgoed Den Treek. Hier kunt u elkaar het ja-woord geven tussen de kleurrijke heide. In overleg met ons kunt u de locatie geheel naar wens laten aankleden. Dit geldt zowel voor de faciliteiten (van trouwprieel tot bloemstukken) als voor de catering (van Proseccotoren tot luxe borrelgarnituur). Omdat u zich op nog geen kilometer afstand van ons Partycentrum bevindt, is deze locatie uitstekend te combineren met een feestavond of receptie. Zelfs ‘vervoer in stijl’ kunnen we voor de gasten verzorgen… Origineel, bijzonder en betaalbaar! Informeer naar de mogelijkheden!

Wat nou als het onverhoopt toch slecht weer is op jullie huwelijksdatum?
Natuurlijk is dit even slikken maar niet getreurd, bij twijfelachtig weer wijken wij uit naar onze schitterende trouwtuin gelegen bij ons partycentrum en is het echt slecht weer word de ceremonie in één van onze sfeervolle ruimtes in ons party centrum gehouden, dit alles zonder extra kosten.

’t Koetshuis
Ook is het mogelijk om bij slecht weer uit te wijken naar  het historische ’t Koetshuis van Landgoed de Boom welke nu in gebruik is als kerkje van de evangelische gemeente, dit koetshuis is zeer geschikt om, bij slecht weer, de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden en ligt op ca. 400 meter van ons partycentrum.

Adres:

Arnhemseweg

95

3832 GK