De Troubadour

U wilt een feestje, uitje, receptie of event organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Troubadour is door haar prachtige ligging aan het water, in het centrum van Hardenberg, met grote parkeerplaats naast de deur een unieke locatie voor het houden van uw feest of event van 30 tot 350 personen. Enkele mogelijkheden:

PERSONEELSFEEST: voor een vast bedrag per persoon zorgen wij dat uw budget optimaal besteed wordt aan heerlijk eten & drinken, eventueel in combinatie met in- of outdooractiviteiten. Gegarandeerd een uitje waar lang over nagepraat word!

THEMAFEEST: Casino- of maffiaparty, ‘foute’ discoparty of bingo, apr√©s skifeest, hippiefeest, pop-, pub-, of sportquiz, caribbean night, swinging piano’s, 80’s of 90’s party met DJ’s, band- of videoshow, american barbecue night, Alles kan bij ons!

TEAMBUILDING: Bekende sprekers, demonstraties of workshops, zowel in – als outdooractiviteiten.

OUTDOORACTIVITEITEN (i.s.m Expedition Outdoor): o.a kanovaren, kampvuurfeesten, solextochten, ‘lelijke eend’ toertochten, highlandgames, survival-tochten, Wie is de Mol en nog veel meer!

U wilt een keer “iets anders”? Vraag het ons, en wij denken met u mee, dit is onze uitdaging en passie!

Voor feesten, bruiloften, meetings of andere events beschikt ons bedrijf over verschillende ruimtes, die apart of samen gevoegd kunnen worden zodat er veel mogelijkheden zijn voor verschillende groepen en aantallen. De capaciteit van een ruimte hangt af van de soort activiteit die er plaatsvindt, het aantal benodigde zitplaatsen e.d.

De Troubadour beschikt over een uitstekend geluidssysteem, groot beamerscherm, beamer, en een perfecte lichtinstallatie. Optredens en livemuziek, maar ook een ‘dans’ feest komen daarom nergens zo goed tot z’n recht als in ons prachtige bedrijf! Overtuig uzelf, en kom langs voor een bezichtiging en informatie!

Adres:

Voorstraat

52

7772 AD