De Vertrekhal

Een van de beste trouwlocaties van Rotterdam en omstreken
De Vertrekhal is één van de best beoordeelde trouwlocaties van Rotterdam en omstreken. Op www.toptrouwlocaties.nl worden we vermeld in de top-3 van Nederland. Daar zijn we trots op. Maar, Rotterdams als we zijn, we worden er niet gemakzuchtig van.

Het gaat ons namelijk niet om wat we al gedaan hebben, maar om wat we gaan doen: samen met jullie een onvergetelijke trouwdag organiseren.

Trouwen in De Vertrekhal betekent dat jullie de hele dag onbezorgd kunnen genieten. Jullie hoeven je nergens druk om te maken, want wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Hoe we werkenDe locatieBeoordelingenFoto’sBezichtigen
Hoe we werken
Duidelijkheid vanaf het eerste contact
Bij De Vertrekhal komen jullie niet voor verrassingen te staan. Vanaf het eerste moment zorgen we dat alles 100% duidelijk is.

We geven inzicht in alle kosten en komen niet achteraf met onverwachte rekeningen. We vertellen jullie wat we te bieden hebben en zijn eerlijk over wat we niet kunnen. Zo hebben jullie ook voor- en achteraf een goed gevoel over de bruiloft.

Alles voor het bruidspaar
Als bruidspaar zijn jullie geen nummer. We delen geen onpersoonlijke standaardbrochures uit en sturen geen voorgedrukte offerte. We luisteren altijd éérst naar jullie verhaal, want het gaat om jullie wensen, niet om die van ons. We denken met jullie mee en gebruiken zo nodig onze ervaring om jullie op ideeën te brengen.

Zo organiseren we samen een dag waar jullie gelukkig van worden. Jullie kunnen de bruiloft vol vertrouwen tegemoet zien.

Alles geregeld
Bij De Vertrekhal worden jullie als bruidspaar tijdens de trouwdag volledig ontzorgd. Ons personeel is professioneel en vriendelijk en steekt graag de handen uit de mouwen.

Adres:

Benjamin Franklinstraat

507

3029 AC