De Vlaamsche Schuur

TROUWLOCATIE “DE VLAAMSCHE SCHUUR”
De Vlaamsche Schuur (anno 1575), biedt u de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. In het verstilde groene buitengebied van de gemeente Dongen ligt een monumentale Vlaamsche Schuur, die zich perfect leent als unieke en intieme trouwlocatie.

Uniek? Naast de algehele charmante uitstraling (classique et moderne) is dit de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van Nederland en België. Uw huwelijk kan zowel in de Vlaamsche Schuur als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden. Aangezien steeds meer bruidsparen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, heeft u dus altijd een binnenlocatie om op terug te vallen. Beide plekken, zowel binnen als buiten, zijn magisch. U kunt binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. De tuin kan tevens gebruikt worden voor fotosessies. Het combineren van de vele intieme plekken op onze locatie behoort tot de mogelijkheden en brengt geen extra kosten met zich mee.

Naast de opgenoemde kenmerken en faciliteiten staan wij ook bekend om de kennis en expertise die wij toepassen tijdens alle fases in de organisatie van uw bruiloft. Tegenwoordig gaat het niet meer enkel om de locatie; het gaat om de unieke ervaring die hier gecreëerd wordt en pas tot stand komt als alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn. Het realiseren van deze unieke ervaring vergt passie en professionaliteit. Bij ons leeft u op een relaxte manier toe naar de grote dag en geniet u van alle momenten die hier aan vooraf gaan!

Wij richten ons enkel op huwelijksvoltrekkingen en zijn geen diner/feestlocatie, wel werken wij hiervoor samen met zorgvuldig uitgekozen diner/feestlocaties in vergelijkbare sferen als, en in de omgeving van De Vlaamsche Schuur. Op deze locaties kunnen wij vele voordelen voor u behalen. De ligging van de diner/feestlocaties ten opzichte van de trouwlocatie is erg gunstig. Ongeveer 70% van de bruidsparen die bij ons trouwt, boekt een gecombineerd arrangement. Voorop staat natuurlijk dat de locaties onafhankelijk van elkaar zijn te reserveren.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarin wij u graag met enthousiasme vertellen over de mogelijkheden die wij bieden.

Adres:

Groenstraat

9

5102 PA