De Vreemde Vogel

Een bruiloft bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen

De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, waardoor jullie hele bruiloft op één locatie kan plaats vinden.
Ook is het mogelijk om buiten te trouwen. De voormalige boerderij is omgebouwd tot feestzaal met groot zonnig terras en vele buitenfaciliteiten. Het buitenleven, maar vooral een persoonlijke invulling staan bij ons centraal!

Persoonlijke service
De huiselijke sfeer en persoonlijke service staan bij ons voorop! Wij denken graag met jullie mee. We zijn stiekem ceremoniemeesters in hart en ziel, met al de nodige ervaring.

Van ceremonie tot overnachting
De Vreemde Vogel kan de gehele dag voor jullie verzorgen, zodat alles op 1 locatie kan plaatsvinden.
– Officiële trouwceremonie (ook buiten).
– Lunch, borrel, diner, BBQ, zelf pizza’s bakken etc.
– Feest voor 120 personen met eigen bar.
– Groot zonnig terras met prikverlichting, lampionnen en kampvuurtje in de avond
– 10 Bijzondere Buitenhuisjes voor 43 personen met privé-sanitair (korting voor jullie gasten)
– Roeibootje met kleine lichtjes voor romantisch vertrek over het water.
– Huwelijkskamer (met bad en eigen aanlegsteiger).
– De volgende dag een uitgebreide brunch of High Tea om na te praten.
– We staan erg open voor een persoonlijke invulling (vinden we juist leuk).

Eten en drinken
Al het eten wordt speciaal voor onze gasten bereid door onze chef-koks, waardoor gasten de volledige vrijheid hebben om het menu zelf samen te stellen. Bekijk onze arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

Festival-bruiloft
Wil je een eigen festival organiseren rondom jullie huwelijk? Ook dan kan bij De Vreemde Vogel. Het 1,6 hectare groot terrein biedt veel mogelijkheiden voor extra tenten, kraampjes en feestelijkheden.

Overnachten
De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle Buitenkamers hebben prive-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Kindvriendelijk
Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Locatie
De Vreemde Vogel ligt aan de rand van Vlaardingen in natuurgebied Midden-Delfland in Zuid-Holland. Centraal tussen Rotterdam, Delft en Den Haag met eigen en gratis parkeergelegenheid.

Interesse?
Het is handig om een afspraak te maken om jullie ideeën te bespreken, zodat wij voor jullie een passende offerte kunnen maken. We zijn juist ook in het weekend aanwezig voor afspraken.

Adres:

Van Baerlestraat

252

3132 EK