De Weijer

TROUWEN
Prachtige trouwlocatie in Boxmeer? Ja, ik wil!
De Weijer is een heerlijk intieme plek om te trouwen, omringd door een gracht en aan de rand van een park. De sfeervolle kapel heeft in Boxmeer een lange traditie als trouwlocatie en is warm wit, met een eikenhouten parketvloer en zacht getinte glas-in-lood ramen. De ruimte straalt een klassieke kwaliteit en is dé romantische setting om jullie huwelijk in te luiden.
Daarover gesproken, je kan het originele klokje luiden bij het verlaten van de kapel. Net echt.

ENTREE
Riksja, bakfiets, bolide of limousine? Als bruidspaar maak je altijd een stralend entree: je gaat via het bruggetje over de gracht naar de oude binnenplaats, met originele smeedijzeren poorten en lantarens.

SMILE
De Weijer ademt historie en heeft heerlijk romantische plekjes voor jullie bruiloftskiekjes. Ook het grote park aan de achterzijde leent zich uitstekend voor een originele fotoreportage.

FEEST & VERWENNERIJ
Deel je geluk meteen met vrienden en familie. Na de intieme plechtigheid in de kapel kun je verder genieten in de feestelijke Weijerzaal met privé-terras. Ideaal voor het aansnijden van jullie bruidstaart, het ontkurken van de champagne of later op de avond: de openingsdans voor dat spetterende feest.
Verwen je gezelschap met lekkere hapjes, lunch, diner of een smakelijke buffet. Het topteam van ons kwaliteitsrestaurant De Heerlijkheid denkt graag met je mee.
Neem vooral contact op voor een uitgebreide rondleiding en een oriënterend gesprek met onze weddingplanner, ze helpt jullie met liefde.

Adres:

De Raetsingel

1

5831 KC