De Zeeuwse Rozentuin

Het ambachtelijke van onze kwekerij in combinatie met de representatieve tuinen vol rozen en kunst maken de Zeeuwse Rozentuin tot een unieke locatie die representatief is voor wat u wilt vertegenwoordigen. Het samenspel van de elementen natuur, mooie romantische bloemen, goede verantwoorde kunst en nuchter Zeeuws hard werken staan ten dienste van u om aan uw omgeving een zeer bijzondere indruk achter te laten.

De locatie biedt alle mogelijkheden voor intieme familiefeesten of diners, grote partijen, feesten en bruiloften. Maar ook bedrijfsuitjes, vergaderingen en trainingen behoren tot de activiteiten die wij kunnen verzorgen.

De afgelopen tien jaar hebben wij op al deze terreinen ruime ervaring opgedaan en zijn in staat u hierbij goed ten dienste te zijn. Onze medewerkers zien het iedere keer weer als een uitdaging om uw evenement tot een succes te maken.

 

De gemeente Noord-Beveland heeft de Zeeuwse Rozentuin benoemd als officiële trouwlocatie. In het gedeelte van de tuin van uw keuze kunt u buiten (of binnen) trouwen, omringd door familie en vrienden tussen geurende rozen. Aansluitend kunnen wij zorgen voor een receptie, diner en/of feest. De makkelijke bereikbaarheid als ook de ruime parkeermogelijkheid zijn voordelen die je in de stad niet gauw vind.

In overleg met u bespreken we uw wensen tot in de kleinste details zodat u zich volledig kunt concentreren op uw familie en vrienden en deze dag tot een hoogtepunt wordt !

Adres:

Katse Groeneweg

3

4485 PH