14 november 2016

Decoratie op je bruiloft

Een bruiloft plannen kost veel tijd en energie. Sommige koppels plannen alles heel ver vooruit en komen ruim van te voren in onze winkel voor informatie over de vele ballondecoratie mogelijkheden. Andere komen pas de week van te voren. Het is zo verschillend.

Ik denk dat vaak wordt onderschat wat voor verschil mooie bruiloftdecoratie kan maken.

Des te fijner is het als een bruidspaar alle vertrouwen in je heeft en je vrij spel geeft om er iets moois van te maken, zoals een paar maanden geleden. Nadat het bruidspaar ons per mail hun voorkeuren en ideeën had gestuurd, zijn we samen met het paar gaan kijken op de feest locatie, Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een prachtige zaal met een mooie romantische sfeer. Om een goed beeld te krijgen hebben we een aantal foto’s gemaakt waar mee we thuis samen aan de slag zijn gegaan . Ideeën genoeg, dus is het nog moeilijk om een keuze te maken, maar uiteindelijk is het gelukt om een passende offerte te maken voor het bruidspaar. Want ook dit is heel belangrijk, een goede en eerlijke prijs.

enjoy4Een week later kwam de bevestiging. Al onze voorstellen werden enthousiast ontvangen en dus moesten er een heleboel bal
lonnen in de goede kleuren besteld en ingepakt worden. Een week voor de bruiloft zijn we dan ook begonnen met alle voorbereidingen: frames maken, zuilen met lint bekleden, gewichten maken enz.Een paar dagen vantevoren beginnen we dan met het blazen van de ballonnen en het maken van de decoraties. Tot ’s avonds laat zijn we er mee bezig. Dan is het hemelvaartsdag (de dag voor de bruiloft). Na 18 uur konden we op de locatie terecht. Dus met onze aanhangwagen achter de bus richting Kerkrade. Nadat we alles hadden uitgeladen zijn we met z’n 3-en direct begonnen met het aanbrengen en plaatsen van alle decoratie. Natuurlijk moeten er nog aanpassingen gedaan worden. Al bereiden we alles nog zo goed voor, er is altijd wel iets dat moet worden aangepast op locatie. Geen probleem we hebben altijd extra ballonnen, helium en onze onmisbare Precions Air (profesionele blaasappartuur) bij ons. Langzaam verandert de mooie zaal in een echte feestlocatie. Als we om 23 uur klaar zijn, gaan we met een heel tevreden gevoel naar huis. Ook de eigenaren van kasteel Erenstein zijn heel enthousiast en de samenwerking met hun was dan ook heel fijn maar zeker ook heel gezellig.

enjoy3De volgende dag (dé dag) zijn we ’s morgens vroeg weer op locatie om alles buiten en in de trouwzaal klaar te zetten. Een hartenboog, zuilen met naam aan de ingang, bloemen aan het hekwerk, stekers in de bloempotten, een banner, de helium ballonnen in de trouwzaal en ballonbloempjes aan de trap. Ondertussen gaat onze collega Bert nog even wat Ballondecoratie afleveren bij een andere bruiloft in Hoensbroek. Alles is op tijd klaar. Moe maar voldaan gaan we terug richting de winkel in Gulpen. Daar wachten ons nog een paar opdrachten, want het weekend na hemelvaart is altijd heel druk met bruiloften en communies. De volgende dag hebben we alle decoratie weer afgebroken en opgeruimd in kasteel Erenstein.

Terugkijkend op deze bruiloft was het mooiste de geweldige positieve reactie van het bruidspaar. Ze vonden het geweldig en waren super tevreden en daar doe je het toch voor. Natuurlijk is het ons beroep, maar het blijft heel bijzonder om een bruiloft, communie of ander feest op deze manier te mogen aankleden.

Enjoy feestballonshop

Onderwerpen van deze bruiloft:

Geef een reactie