14 november 2016

Een gezonde uitstraling, van binnen en buiten.

Wanneer je trouwt, wil je er de hele dag op je allermooist uit zien en goed voelen. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Hoe je je van binnen voelt en bent, telt zeker mee in de uitstraling van je huid. De huid weerspiegelt je lichaam. Je huid is het grootste orgaan dat je hebt. Men is zuinig op het hart, nieren, longen etc. Maar de huid wordt vaak minder zorgzaam mee om gegaan.

Gezond leven en gezond eten zijn de hype van het heden; maar dit gezonde leven helpt mee aan een mooie huid. Roken is een erge boosdoener van een grauwe vale huid. Tevens geldt dat voor te weinig vitamines eten, dat komen we in onze schoonheidssalon nog veel tegen. Groenten worden wel bij het avondmaal gegeten, maar fruit en groenten door de dag heen worden meestal vergeten. En juist in fruit en groenten zitten de belangrijkste vitamines voor de huid. In fruit en groenten zitten veel antioxidanten om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Een goede vochtigheidsgraad van de huid is ook erg belangrijk. Dit betekent veel vocht binnen krijgen, niet alleen water telt daarvoor mee. Ook (kruiden)thee, verse sappen en soepen zijn goed voor de huid en je vochtigheidsgraad.

Daarnaast zijn bijvoorbeeld airco en verwarming boosdoeners. Deze onttrekken veel vocht uit je huid. De vochtbalans in de lucht is bijna nooit goed.

Een belangrijke tip: drink genoeg en zorg voor een goede luchtvochtigheid in je huis, dit kan met behulp van bakjes aan de verwarming of een luchtbevochtiger.

Het liefst zien wij natuurlijk dat je altijd zo omgaat met je huid en je lichaam.

Succes, geniet ervan en heb een stralende dag!

Inessensa Heerlen

Onderwerpen van deze bruiloft:

Geef een reactie