Entertainment Company

Bruiloft DJ
Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover: de mooiste dag van uw leven! Juist die ene dag mag er niets verkeerd gaan. Daarom is het van belang dat u voor uw bruiloft gebruik maakt van betrouwbare partners. Leveranciers met ervaring, met passie voor hun vak en met aandacht voor u en uw wensen. Entertainment Company is zo’n leverancier.
Sinds 2004 zijn wij op professioneel niveau actief en staan wij garant voor de perfecte invulling van uw bruiloft. Tijdens een persoonlijke kennismaking delen wij graag onze opgedane kennis en expertise met u. Laat u adviseren hoe uw trouwfeest het beste kan worden ingevuld en aangekleed. In onze moderne showroom te Landgraaf ziet u de vele mogelijkheden op het gebied van verlichting. U ontvangt een gratis advies op maat dat perfect aansluit bij uw ideeën en de mogelijkheden van de feestzaal.

Bruiloft Specialist
De laatste jaren is Entertainment Company uitgegroeid tot dé bruiloft specialist van Limburg en omgeving. Alle gerenommeerde feest- en trouwlocaties bevelen ons van harte aan en bevestigen hiermee: op Entertainment Company kunt u vertrouwen! Vele bruidsparen gingen u voor en werden aangenaamd verrast door ons unieke concept.
Entertainment Company levert maatwerk: techniek en muziek worden beiden volledig afgestemd op uw verwachtingspatroon. Wij beschikken niet alleen over verschillende sfeervolle bruiloft shows maar ook over een enthousiast team met ervaren bruiloft DJ’s. De combinatie van de beste diskjockey met de mooiste lichtshow zorgen samen voor de perfecte invulling van uw trouwfeest waar tot in lengte van dagen over wordt gesproken.

Adres:

Marconistraat

19

6372 PN