De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Frederika’s Beautysalon

Een compleet bruidsarrangement

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! Op deze dag wil je er natuurlijk fantastisch uit zien. Het gaat niet alleen om de jurk, de locatie of de trouwauto, maar voor jou is je kapsel en make-up ook belangrijk om het plaatje compleet te maken. Je kunt bij mij terecht voor verschillende arrangementen, zodat je het pakket kan kiezen die perfect bij jou past. Het is ook mogelijk om een pakket aan te passen aan jouw wensen door er losse behandelingen aan toe te voegen.

Ik probeer me, binnen het vakgebied van visagie en haarstyling, volledig te richten op de bruiloften. Ik vind het geweldig om de dag te beginnen samen met de bruid, eventueel familieleden en de fotograaf. Het is speciaal om een steentje bij te kunnen dragen aan de dag die voor jou de belangrijkste gaat worden. Ik verzorg jaarlijks tussen de 20 en 25 bruiden, maar elke bruid is weer uniek! Elke dag is weer anders, dat maakt jouw dag zo bijzonder.

Mijn werkwijze

De proefsessie plan ik meestal 3 tot 6 weken voor de bruiloft. Je bent welkom bij mij in de salon en ik neem genoeg tijd voor je om al je wensen te bespreken. Op de dag zelf kom ik, op elke gewenste tijd, naar jou toe om je in een prettige omgeving klaar te maken voor de grote dag. Ook deze voorbereiding zal een paar uren in beslag nemen.
Ook is het mogelijk om halverwege de dag een touche-up in te plannen, zodat je weer fris en stralend aan het diner of het feest kunt beginnen. Mocht je je nagels ook door mij willen laten doen, dan is het in sommige gevallen nodig om de eerste behandeling tijdens de proefsessie te plannen. Door de Shellac bijven je nagels sterk, zodat ze de kans krijgen om nog wat langer te groeien. Een paar dagen voor de bruiloft zal deze behandeling opnieuw plaats vinden, zodat ze er tijdens je bruiloft prachtig uitzien.

Willen je gasten liever ook niet de deur uit voor hun kapsel of make-up? Geen probleem! Ook al is het aantal groot, dan kan ik er voor zorgen dat ik versterkt word door een gediplomeerde visagiste/kapster.

Adres:

Ielaak

13

8711 KP

Geef een reactie