Het Arresthuis

Trouwen in Het Arresthuis, is trouwen op een bijzondere locatie!

Op zoek naar de ideale locatie voor uw bruiloft? Het Arresthuis is historisch, maar toch eigentijds en sfeervol. In de Galerij zijn de oude elementen bewaard gebleven, maar er is tegelijkertijd een frisse moderne look aan het geheel gegeven. U viert er een bijzonder feest op een bijzondere locatie. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw dag, wij regelen de rest. Het Arresthuis zal uw huwelijksdag onvergetelijk maken.

Het Arresthuis is een officiƫle trouwlocatie, wat het ook mogelijk maakt om uw ceremonie in de Galerij te houden. Wij kunnen uw dag compleet verzorgen. Veel, zo niet alles maken wij voor u mogelijk. Van bruidstaart tot aan fotografie en entertainment. En na een onvergetelijke dag komt u tot rust in een van onze luxe suites.

Voor een rondleiding, mogelijkheden, reserveringen, aanvragen of informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de receptie op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 475 870 870. Zij helpen u graag verder en geven u graag een passend advies.

Adres:

Pollartstraat

7

6041 GC