24 april 2015

Inspiratie voor je bruiloft? Bezoek eens een bruidsbeurs!

Eindelijk is het zover. Je vriend heeft je ten huwelijk gevraagd (of jij hem). Nu begint het grote voorbereiden en samen hebben jullie wellicht al de leukste ideeën en brainstormen er al flink op los. Dan toch op zoek naar geschikte leveranciers die jullie mooiste dag tot een sprookje zullen maken. Waar begin je mee en hoe ga je zoeken. Als eerste wil je natuurlijk weten of jullie favoriete locatie nog beschikbaar is op de door jullie gekozen datum. Hou er rekening mee dat een groot deel van de zomer in de schoolvakantie valt en dat daarom misschien enkele gasten al een vakantie hebben gepland.
Is de datum bevestigd, dan gaat de zoektocht verder naar de jurk, fotograaf, dj, trouwkostuum, ballonnen, trouwambtenaar, weddingplanner en nog veel meer. Natuurlijk is er veel te vinden op internet en Google is je beste vriend, maar hoe ga je al deze afspraken inplannen? Je wilt de leveranciers voor je bruiloft uiteraard persoonlijk ontmoet hebben voordat je een keuze maakt.
Het bezoeken van een grote bruidsbeurs is de perfecte manier om veel van deze aanbieders in een keer te kunnen spreken en hun producten te bekijken. Als je net begonnen bent met het plannen, maar ook om de laatste puntjes op de i te zetten en nog net die leuke fine tuning van jullie bruiloft te realiseren.
Kijk hier voor een evenement bij jou in de buurt.

Onderwerpen van deze bruiloft:

Geef een reactie