De Beste Bruidsfotografen
Vanaf april 2020 zal JullieGroteDag.nl verder gaan als De Beste Bruidsfotografen. Kijk hier voor meer informatie.

Joyce van Dam | Hair & Make-up artist

Bruidsmake-up Rotterdam? Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Ik ben gespecialiseerd in bruiloften. Ik werk dan ook bij je aan huis of op locatie. Wel zo makkelijk 😉

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Ga je trouwen in Rotterdam of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Maar ook buiten Rotterdam ben ik je uiteraard graag van dienst!

Bruidsmake-up Rotterdam – Hoe gaat het in zijn werk?

Meer informatie kan je bijvoorbeeld hier vinden: Lees hier mijn blogpost over een Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Rotterdam. Meer informatie over mijn ervaring en achtergrond? Klik dan hier.

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Als jij mij wilt inzetten voor je bruidsmake-up en bruidskapsel raad ik je aan om zo snel mogelijk je datum te reserveren.

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Wat kost een bruidsmake-up Rotterdam?

Voor de actuele prijzen klik je hier. Voor een Bruidsmake-up en Bruidskapsel betaal je € 297,- en dit is inclusief de proefsessie. De proefsessie duurt gemiddeld 2-4 uur. Bij deze prijs zit 10 kilometer reiskosten/reistijd vergoeding inbegrepen vanaf 3162 VH, 23. De afstand volgens de ANWB routeplanner is hiervoor bepalend. Via mijn prijsmatrix kan je eenvoudig berekenen welke reiskosten/ reistijd vergoeding hoort bij jouw woonplaats.

JA, IK WIL EEN BRUIDSMAKE-UP BOEKEN!

Bruidsmake-up Rotterdam – Meer informatie?

Via mijn blogs en website probeer ik je zoveel mogelijk informatie te geven over een Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Kijk voor meer foto’s bij mijn portfolio en klik hier om te lezen wat mijn klanten over mij zeggen.

Adres:

Mosselbank

23

3162 VH

Geef een reactie