Lace Music

Lace brengt pure en akoestische live muziek op iedere gelegenheid.
Klein en intiem of verrassend vol, maar altijd gepast!

Met een repertoire reikend van de sixties tot de laatste top 40 hits, weet het duo altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Denk hierbij aan huwelijksceremonies, uitvaarten, recepties, bedrijfsborrels, diners, jubilea of housewarmings! De betoverende zang van Romy in combinatie met het feilloze gitaarspel van Michael maakt emoties los, Lace creƫert voluit een gezellige losse setting, maar kan ook een prachtige sfeer neerzetten op de achtergrond. Door het akoestische karakter van het duo is praten nog goed mogelijk wanneer er gespeeld wordt. En wilt u net een beetje meer? Dan is Lace uit te breiden met percussie en bas!

Om een goede indruk te krijgen verwijzen we u graag door naar onze audio/video samples. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd om ons live te bewonderen. Bent u benieuwd wat anderen over ons zeggen? Kijk dan eens bij onze referenties!

Heeft u aanvullende vragen of wilt u Lace direct boeken? Neem telefonisch contact op of vul het online formulier in! (Ook voor prijzen en beschikbaarheid).

Adres:

Brakstraat

4

4331 TN