Lente Cosmetics

Gefeliciteerd, u gaat binnenkort trouwen!

Op de mooiste dag van uw leven is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Zo ook de visagie. Mooi bent u op de dag zelf sowieso, u straalt! Daar is geen make-up voor nodig. Wel kan make-up zorgen dat uw mooiste blik nóg mooier wordt. Denk ook aan alle foto’s die er van u gemaakt worden… Make-up zorgt ervoor dat uw huid niet overmatig glimt.

We bespreken tijdens de proefmake-up uw wensen om zo de passende make-up te kiezen. Wanneer u helemaal tevreden bent bespreken we hoe laat ik bij u thuis kom op uw huwelijksdag. Het is mogelijk om ook de bruidegom wat poeder te geven. Zeker als u kiest voor een film van uw bruiloft is het prettig als ook hij niet glimt!

Ook bruidsgasten zoals moeder, zus, vriendin etc. kunnen op de dag zelf opgemaakt worden. Verzoek is dat zij aanwezig zijn op dezelfde lokatie. Ook hoor ik graag vooraf hoeveel gasten ook opgemaakt worden in verband met de tijdsplanning. Maar meestal plan ik ruim de tijd dus heb ik vaak wel een plekje voor iemand die toch ook een make-upje wilt!

Ook is het mogelijk dat ik in de loop van de dag, voor/na het dinner of vlak voor de receptie nog langskom om bij te werken. Na tranen, omhelzingen, eten en drinken is de make-up niet meer even mooi als ’s ochtends. Wellicht stelt u het op prijs dat ik daarom langskom om uw make-up weer tiptop in orde te maken!

Adres:

Spinhuisweg

16

4336 GB