Linda Leclair | Weddingplanner Limburg

5

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar iemand die jullie kan helpen om een van de mooiste dagen van jullie leven te organiseren? Bij mij zijn jullie aan het goede adres.

Ik ben Linda Leclair en ben sinds 2005 full-time werkzaam als weddingplanner in Limburg, maar ook ver daarbuiten. Zo heb ik bruiloften gepland door heel Nederland, op Ibiza, in de Belgische Ardennen, maar ook op Curaçao. Kortom, waar jullie sprookje zich ook mag gaan afspelen, ik kan jullie helpen bij de organisatie van jullie trouwdag. Inmiddels ben ik de langst actieve weddingplanner van Limburg en misschien wel van heel Nederland. Ik heb zeer veel ervaring opgedaan op de vele bruiloften die ik de afgelopen jaren heb mogen organiseren en werk nog altijd met veel plezier in de trouwbranche.

Adres:

Hongerbeekstraat

34

6367 BR

Voerendaal

Reviews

Review widget op je eigen website? Toon embed code
Plak de volgende code in de html van je website:
<iframe src="https://www.julliegrotedag.nl/linda-leclair-weddingplanner-limburg/?view=widget" width="100%" height="200" frameborder="0"></iframe>

One Response to Linda Leclair | Weddingplanner Limburg

  • Linda heeft onze bruiloft super geregeld! Echt aan alles heeft ze gedacht. Ik weet niet hoe we het zonder haar hadden moeten doen.

    Kwaliteit 5
    Prijs 5
    Communicatie 5
    Stiptheid 5

Geef een reactie

Bruiloft Keurmerk