14 november 2016

Mooi zijn van binnen en van buiten

Wanneer je trouwt, wil je er de hele dag op je allermooist uit zien. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Als dit beide optimaal is, zal je de hele dag stralen zonder een dikke laag make-up op te hoeven doen. De make-up ziet er het mooist uit als jouw eigen schoonheden geaccentueerd worden.

Het is aan te bevelen om op tijd met de verzorging van je huid te beginnen. Doe je dat op het laatste moment, dan heb je kans dat je je huid over stimuleert en je juist het tegenovergestelde effect bereikt.

Door minstens 8 weken van te voren bewust bezig te zijn met je huid, zal je zien dat je huid er stralend uit ziet op je trouwdag. Dit komt omdat de vernieuwing van je huid ongeveer een maand duurt. Na 8 weken heb je dus 2 cyclussen gehad.

Hoe kun je je huid goed verzorgen? In eerste instantie is het van belang om te weten wat voor huidtype je hebt en de verzorgingsproducten hier op aan te passen.
Uiteraard is het aan te bevelen om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, zij kan je precies vertellen wat wel en niet te doen. Bij schoonheidssalon Inessensa zijn we hier in gespecialiseerd zonder dat je allerlei producten moet kopen. We geven je graag advies over je huid. We hebben speciale bruidsarrangementen, van visagie tot arrangementen voor jou en je partner.

De belangrijkste tips zijn om je huid iedere 3 dagen met een milde scrub te reinigen, dan help je de huid mee om zich te vernieuwen. Daarnaast is vocht van belang, zorg dus voor een goede verzorging en een goede hydraterende crème, die bij jouw huidtype past. Je huid zal dan in topconditie zijn, waardoor je huid zelf het vermogen heeft om zich goed te herstellen en te stralen.

Het liefst zien wij natuurlijk dat je altijd zo omgaat met je huid.

Succes, geniet ervan en heb een stralende dag!

Inessensa Heerlen

Onderwerpen van deze bruiloft:

Geef een reactie