NAUPAR | nautische partners Amsterdam

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}

Een bijzondere dag op het water

Geeft u uw partner binnenkort het ja-woord? En zoekt u een unieke trouwlocatie? Dan zit u bij NAUPAR goed: stap aan boord van een authentiek zeilschip en beleef de mooiste dag van uw leven! Midden op het water, onder volle zeilen… Romantischer kan haast niet.

Trouwen op het water
Omringd door uw gasten, een opperbeste stemming en prachtige vergezichten; aan boord van een schip waant u zich in een unieke setting. Dat kán gewoonweg niet meer mis gaan!

Intiem, groots of allebei
Of u nu met veel of weinig mensen het water op wilt; trouwen op het water kan in alle vormen en maten. Letterlijk! Stap samen met een klein gezelschap aan boord en zet koers richting het zoete IJsselmeer of de avontuurlijke Waddenzee. Ook Amsterdam behoort tot de mogelijkheden! Liever met ál uw vrienden, familieleden, buren, kennissen en collega’s deze bijzondere dag vieren? De zeilschepen van NAUPAR bieden ruimte voor 120 man! Uiteraard kunt u de dag ook in tweeën splitsen: eerst de plechtigheid met uw familie en beste vrienden, vervolgens met de hele groep het spetterende feest.

Volop mogelijkheden
De receptie, het diner en het feest kunnen allemaal plaatsvinden aan boord van een van de schepen (of salonboten!) van NAUPAR. Ook wat betreft arrangementen en entertainment zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een DJ, pianist of heuse band aan boord!

Uw huwelijksnacht op het water
Bent u niet alleen op zoek naar een unieke locatie, maar óók naar een minstens net zo unieke slaapplek? Kies er dan voor om na afloop van uw bruiloft, aan boord van het schip te blijven slapen. Dat belooft hoe dan ook een bijzondere huwelijksnacht te worden. Sommige schepen hebben zelfs een bruidssuite! U kunt er voor kiezen om ook uw gasten op het schip te laten overnachten. Dit geeft u de gelegenheid om er nog een tweede trouwdag aan vast te plakken, die best kan starten met een heerlijk champagneontbijt met uw familie en een paar goede vrienden.

Regeltjes
Wanneer u besluit om op het water te trouwen, of überhaupt om in Nederland te trouwen, moet u zich bewust zijn van een aantal regels. Zo is het van belang dat uw partner óf u de Nederlandse identiteit bezit of in Nederland woont. Is dit het geval? Dan dient u er ook voor te zorgen dat u minstens twee weken vóór de huwelijksdatum in ondertrouw gaat.

Adres:

Korte Prinsengracht

48

1013 GT