Openingsdans op maat

Een mooie en originele openingsdans om het feest te openen!

Zijn jullie al aan het zweten voor de openingsdans? Hoeft niet! Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond.

De voordelen van openingsdans op maat

60 minuten gerichte privé dansles wat een stuk efficiënter is dan een groepsdansles
originele choreografie, speciaal voor jullie gemaakt.
wij kunnen jullie muziek mixen
een video opname van jullie geleerde danspassen, zodat jullie thuis kunnen oefenen of als aandenken
7 dagen per week flexibele lestijden/dagen, in overleg met jullie ingepland.
Hoe werkt het?

Via mail of telefoon kun je contact met ons opnemen, om aan te melden of voor meer informatie. Bij jullie aanmelding mogen jullie aangeven of jullie interesse hebben om te starten met de danslessen of dat jullie eerst een kennismakingsles van 30 minuten willen.

Een kennismakingsles duurt een half uur. Tijdens deze les kan de dansdocent goed inschatten welke dansstijl bij jullie danservaring en wensen past. Tijdens de les beantwoorden wij tevens al jullie vragen.

Starten jullie met de lessen? Jullie ontvangen een intakeformulier op basis waarvan wij een goede inschatting kunnen maken van jullie wensen.

Vervolgens worden de lessen ingepland aan de hand van jullie agenda en die van ons. Aan de hand van jullie wensen, ideeën en danservaring kunnen wij aangeven hoeveel privédanslessen jullie nodig hebben. Het uiteindelijke aantal wordt in overleg met jullie bepaald. Neem alvast een kijkje op de pagina Tarieven voor een indicatie van het aantal danslessen.

Daarna gaan wij aan de slag!

Op jullie muziek bedenken wij een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Heb je geen danservaring of kun je niet dansen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je er goed uitziet op de dansvloer.

Naast de choreografie besteden wij tijdens de privé danslessen aandacht aan alle aspecten die jullie openingsdans tot een succes maken. Juist omdat jullie persoonlijke aandacht krijgen tijdens de lessen gaat het aanleren van de choreografie sneller en kunnen wij garanderen dat jullie openingsdans een succes wordt! Plus: Jullie krijgen les van een ervaren en gekwalificeerde dansdocent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Willen jullie graag een mixdans met meerdere nummers? Een romantische openingsdans of juist verrassend en grappig? Lindyhop of een openingsdans gebaseerd op een film zoals Dirty Dancing? Een feestje bouwen of liever een klassieke dans zoals een quickstep of cha cha cha? Geen probleem!

Hebben jullie nog geen muziekkeuze gemaakt of twijfelen jullie over de muziek? Hier kunnen wij jullie bij helpen en over adviseren.

Danservaring is niet vereist, want iedereen kan leren dansen!
De bruiloft op korte termijn?

Willen jullie graag een openingsdans, maar hebben jullie nog maar een paar weken tot aan de bruiloft. Geen probleem! Wij geven ook lessen van 1,5 uur, 2 uur en 2,5 uur. Hierdoor kunnen wij jullie in enkele avonden of slechts één avond jullie openingsdans leren. Doordat wij jullie choreografie filmen kunnen jullie daarna thuis oefenen.

Adres: