PartOfThePie

Een blijvend huwelijkscadeau

Je trouwdag is wellicht met stip de belangrijkste dag uit je leven. Wanneer je zelf uitgenodigd wordt op een trouwfeest, dan denk je mogelijk terug aan je eigen huwelijksfeest. Zo weet je meteen dat je een bijzondere uitnodiging hebt gekregen. Daar hoort ook een bijzonder geschenk bij. Vaak maken jonge paren het je gemakkelijk door je te laten kiezen voor een cadeau dat op hun huwelijkslijst staat of vragen zij je om geld te storten op hun bankrekening. Soms is dit niet het geval en mogelijk sta je dan meteen voor een probleem. Welk geschenk kun je het best geven? Met welk cadeau kun je uitdrukken hoe belangrijk jullie vriendschap of familieband is? Als je op deze vraag het antwoord schuldig moet blijven, dan is het wellicht een goed idee om nu verder te lezen.

Een schilderij als cadeau voor een huwelijk?

Vele stellen hebben hun huisraad al wanneer ze gaan trouwen. Dit heeft voor gevolg dat het moeilijk is om een geschikt huwelijkscadeau te vinden. Misschien is het dan wel een idee om een schilderij te geven als huwelijkscadeau. Daarbij denken we niet aan zomaar een schilderij, maar aan een kunstwerk met een bijzondere betekenis. Het is nu mogelijk om aan een huwelijkspaar een schilderij van een bijzonder moment uit hun trouwdag te schenken.

Hoe schenk je een huwelijksschilderij?

Een schilderij laten maken van een huwelijk is momenteel eenvoudiger dan je zou denken. Er zijn kunstenaars die gespecialiseerd zijn in het schilderen van huwelijken. Je vindt deze terug op www.huwelijks-cadeau.nl Op deze site kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden en hoe een huwelijkskunstenaar te werk gaat. Zo kun je afwegen of dit soort van kunst geschikt zou kunnen zijn voor het huwelijkspaar. Is dit het geval? Dan kun je altijd meer informatie vragen of een afspraak maken voor een verkennend gesprek.

Adres:

Pentislaan

14

2111 AC