Puur Trouwen en De Horeca Mannen organiseren Trouwevent Ooster-Schelde

Datum:

5 augustus 2018

Overijssel

Entree:

0

Adres:

Pannekoekendijk

10

8021 EX

Zwolle

Puur Trouwen en De Horeca Mannen organiseren Trouwevent Ooster-Schelde

De Horeca Mannen en Puur Trouwen slaan de handen ineen om een uniek evenement te organiseren. Met behulp van diverse leveranciers uit Zwolle en omstreken, werken ze aan een inspiratie dag voor bruidsparen die beginnen, of bezig zijn met de voorbereidingen van hun grote dag. Dit Trouwevent vindt plaats op 16 september, aan boord van de Ooster-Schelde.
Bruidsparen zijn op zondag 16 september tussen 11.00 en 17.00 welkom aan boord van de Ooster-Schelde. Aan boord vinden verschillende workshops en demonstraties plaats, onder andere op het gebied van bloemen, haar en make-up, trouwjurken, ringen en fotografie. 

Door middel van deze verschillende workshops kunnen bruidsparen inspiratie opdoen en wellicht knopen doorhakken wat betreft hun eigen bruiloft. Dit uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Er hebben zich al diverse leveranciers aangemeld om een steentje bij te dragen aan deze dag. De verdere invulling van het event wordt spoedig via de social media kanalen bekend gemaakt….

Toegang: Gratis
Datum: 16 september 2018
Tijd: tussen 11.00 en 17.00
Locatie: Pannekoekendijk 10, 8021 EX Zwolle
Website: www.ooster-schelde.nl

Geef een reactie