Santerello Trouwwarenhuis

Aanstaande bruidsparen opgelet: Santerello Breda is onlangs verbouwd tot een trouwwarenhuis. De winkel biedt momenteel 4 etages trouwmode voor bruid, bruidegom en bruidskinderen. Daarnaast zal Santerello ook een uitgebreide collectie aanbieden voor de moeders, vaders en daggasten.

Bij Santerello kon je al terecht voor je trouwkostuum en dit succes heeft er voor gezorgd dat nu ook de bruid van harte welkom is! Want buiten trouwkostuums heeft Santerello nu ook bruidsmode, trouwschoenen, bijbehorende accessoires en er is zelfs gedacht aan passende kleding voor de overige gasten.

Het bruidstheater is een unieke beleving

De winkel heeft nu vier etages, waardoor er een zeer uitgebreid assortiment. Ook bieden de verschillende etages voldoende privacy, sfeer, belevingen en luxe voor klanten waar je alle tijd en aandacht krijgt. Het bruidstheater is een etage met een persoonlijke unieke beleving voor de bruidjes. De trouwmode voor bruid en bruidegom kan ook op maatwerk gemaakt worden in alle prijsklassen.

Sprookjeshuwelijk

Santerello is niet alleen omgetoverd tot bruidsmodezaak, maar is ook nog eens genomineerd en verkozen tot dé officiële Disney wedding dealer! Dit betekent dat deze Disney sprookjesjurken gewoon in Nederland te koop zijn.

Trouw en win

Speciaal voor de opening en aanstaande Bruidsparen hebben wij een Trouw en Win actie. Win de trouwjurk van je dromen of een van de prachtige trouwkostuums van je dromen. Check de website www.trouwenwin.nl en blijf op de hoogte van de win actie! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de win actie.

Adres:

Wilhelminastraat

3

4818 SB