Schoonheidssalon HIJ & ZIJ

Bij Schoonheidssalon HIJ & ZIJ willen we ervoor zorgen dat uw verlangen werkelijkheid wordt. Door een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van Hair, Beauty en Laser-treatments kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen om uw natuurlijke schoonheid nog meer tot zijn recht te laten komen. HIJ & ZIJ wordt geleid door huidspecialiste Hannie Meurs die een team van professionals aanstuurt, waarbij kwaliteit en vernieuwing centraal staan.

Het is onze passie om voor u een weldaad voor lichaam èn geest te creëren waar rust, vertrouwen en deskundigheid de boventoon voeren.

Wij kunnen het waarmaken dat u van top tot teen en tot in de puntjes verzorgd onze zaak verlaat, aangezien we onder één dak legio mogelijkheden bieden. Zoals beauty & wellness-behandelingen, pedicure, manicure, visagie, laser-treatments en u kunt terecht in onze veelzijdige kapsalon.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons aanbod dat u op deze website vindt. Ook staan wij u graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op of loop eens binnen in onze zaak in Landgraaf.

Adres:

Pasweg

24

6371 BN

Landgraaf

Reviews

Review widget op je eigen website? Toon embed code
Plak de volgende code in de html van je website:
<iframe src="https://www.julliegrotedag.nl/schoonheidssalon-hij-zij/?view=widget" width="100%" height="200" frameborder="0"></iframe>

Geef een reactie