SKYFLY.nl

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY.nl zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen.

Vooraf nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen door. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

DJ die bij je past
SKYFLY.nl beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

Sfeer en interactie
Elke SKYFLY.nl DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.

Voordelen van SKYFLY.nl:
Unieke drive-in show met persoonlijke aanpak en eigen login pagina
Sfeervolle lichtshow die perfect aansluit bij de muziek en stijl van het feest
SKYFLY.nl beschikt over het keurmerk Trouwen van de NTBO
Persoonlijk contact met de DJ
Maandelijkse demoshow
Heldere all-in prijzen, geen reiskosten voor heel NL
Boek een betrouwbare DJ
Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Ons advies: neem geen risico. Boek een professionele en sfeervolle DJ show, die altijd een goede en ervaren back-up DJ achter de hand heeft, zodat bij ziekte of andere reden er altijd voor een goede vervanging wordt gezorgd.

Adres:

Oude Boekeloseweg

9

7553 DS