t Klooster

Trouwen in ‘t Klooster is ‘JA-zeggen’ in geheel eigen stijl

Jullie gaan trouwen; een bijzonder moment in jullie leven. Belangrijk is dat de sfeer en uitstraling van jullie huwelijksdag bij jullie past; geheel in jullie eigen stijl!

Voor jullie mooiste dag zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Een romantische plek waar jullie de gehele dag met familie en vrienden jullie liefde voor elkaar vieren. Waar jullie JA-zeggen tegen een toekomst met elkaar.

‘t Klooster voelt als thuiskomen

Misschien komen jullie uit de omgeving van Uden (Noord-Brabant) of misschien wel van ver. In ‘t Klooster is het hoe dan ook thuiskomen. Jullie trouwen hier van vanwege de fijne huiselijke sfeer, het historische en unieke karakter en natuurlijk omdat jullie exclusief, in alle rust, willen genieten van jullie feestelijke dag.

Wij denken graag met jullie mee om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken. Met oog voor detailkwaliteit en een flinke persoonlijke ‘touch’ en natuurlijk onze stijlvolle, authentieke trouwlocatie als basis van jullie grote dag!

Exclusief trouwen in Uden (Noord-Brabant)

JA-zeggen in ‘t Klooster is exclusief gebruik maken van de gehele trouwlocatie om te trouwen, dineren, feesten en slapen onder één dak. Samen met jullie maken we van jullie trouwen een persoonlijke trouwbeleving met een eigen thema, bijpassende bloemen en decoratie, geweldige (live) muziek en heerlijk eten en drinken. Want jullie trouwfeest wordt zoals jullie zijn, een knallend feest van uitbundige verliefdheid!

Adres:

Kapelstraat

16

5401 EC