t Sfeerhuys

Trouwen

Officiële trouwlocatie
Het Sfeerhuys is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Nijmegen en uniek in Gelderland. De trouwambtenaar komt voor het sluiten van het huwelijk naar onze locatie.

Een intieme ceremonie in het park, de bruidstaart op het terras en diner en feest in onze zalen; dat alles maakt je trouwdag tot een onvergetelijke dag.

’t Sfeerhuys exclusief voor jullie feest
De trouwlocatie is exclusief voor jullie feest, zowel binnen als buiten. Jullie stellen de dag samen en kiezen dagindeling, diner of buffet, hapjes en muziek en wij adviseren hierin met plezier. Bijna alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat het jullie persoonlijke feest wordt met een heel eigen sfeer.

Alle gasten naar de zin
Een trouwdag is een familiefeest, een dag voor jong en oud. Door onze ruimtes ieder een eigen bestemming te geven, kunnen je gasten dansen in de ene ruimte en praten in de andere. Zo heeft iedere gast het naar de zin. Bij mooi weer maken we natuurlijk gebruik van het terras dat uitkijkt op het Florapark. Naast de Witte Molen vind je de kinderboerderij en een kapelletje. Een heerlijke omgeving met een fijne sfeer. En voor prachtige foto´s hoef je niet ver te gaan.

Jullie gasten zijn onze gasten
“Je bruiloft. We realiseren ons hoe belangrijk deze dag is. Wij leggen de lat hoog. Bij ons is echt bijna alles mogelijk. Het geheim zit ‘m in goed luisteren en kijken. Aanvoelen wat de sfeer en de situatie vraagt. En jullie gasten zijn onze gasten.”

Dennis Dekkers

Adres:

Looimolenweg

15

6542 JN