t Vunderke

Feesterij ’t Vunderke biedt u de ideale mogelijkheid om uw bruiloft of partij op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, waarbij uw wensen en suggesties centraal zullen staan.

Op uw feestdag moet u nergens anders aan hoeven denken, behalve aan elkaar. Heerlijk ontspannen en samen genieten van jullie deze mooie dag. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, en dat niet alleen! Op deze dag moet alles lopen zoals u dat wenst. Wat u ook wilt, wij regelen het. Onze medewerkers zorgen ervoor dat een receptie, diner en feest tot in de puntjes is verzorgd. Daar heeft u geen omkijken naar.
Onze sfeervolle zaal bied met een capaciteit van 25 tot 350 personen volop mogelijkheden voor een onvergetelijke feestdag of avond. Wij helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Wij hebben diverse feestarrangementen voor u samengesteld die we graag met u willen bespreken. Uiteraard kunt u daarop variƫren zoveel u wilt. Onze zalen bieden alle mogelijkheden voor diverse groepen, van besloten trouwerijen tot spetterende feesten. Onze zaal is qua afmeting altijd op het juiste formaat voor uw gezelschap af te stemmen.
Wij informeren u graag over onze mogelijkheden voor uw trouwdag. Bel 0412-492378 of mail naar info@vunderke.nl In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze zaal, mogelijkheden en tarieven. U bent bij ons van harte welkom!
Met de trouwarrangementen van Feesterij ’t Vunderke bent u verzekerd van een perfect georganiseerd huwelijksdag!

Adres:

Kerkstraat

1

5367 AE