Trouwbeleving @ Hotel de Klepperman

Datum:

4 november 2017

Gelderland

Entree:

0

Adres:

Oosterdorpsstraat

11

3871 AA

Hoevelaken

Geniet op zaterdag 4 november van de leukste trouwbeurs in Hoevelaken. In drie prachtige gelegen en in authentieke stijl gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen in Hoevelaken vinden jullie de trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman. Achter de prachtige boerderijgevels treffen jullie een modern en eigentijdse trouwlocatie waar authenticiteit en hedendaags comfort prima samengaan. Dit is een trouwlocatie waar met liefde jullie huwelijk bezegelt kan worden.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar deze trouwlocatie of nog op zoek naar unieke bedrijven uit de regio die jullie trouwdag perfect kunnen maken? Kom dan op zaterdag 4 november naar deze unieke trouwbeurs en krijg alvast een voorproefje voor jullie trouwdag! Beleef, proef en geniet tijdens dit unieke event op de romantische trouwlocatie midden in Hoevelaken.

Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 
Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden. Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden. Tijdens het Trouwbeleving event zullen er bedrijven uit Hoevelaken en omstreken aanwezig zijn en jullie over alle mogelijkheden informeren.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor 100 bruidsparen een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Geef een reactie