Trouwbeleving @ Hotel het Readthuys

Datum:

11 november 2017

Zeeland

Entree:

0

Adres:

Markt

2

4695 CE

Sint Maartensdijk

Het Raedthuys is de ultieme trouwlocatie, gelegen in het centrum van het rustige dorpje Sint Maartensdijk. Het voormalig gemeentehuis uit 1628 straalt een en al rust en karakter uit. Trouwen kan in de authentieke Raadzaal, de taart snijden kan in het restaurant en borrelen kan in de besloten binnentuin. Zijn jullie benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan het Trouwbeleving event op zaterdag 11 november! Op een unieke manier maak je dan kennis met de locatie en de aanwezige bedrijven.

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie op het eiland Tholen. Maak tijdens deze dag niet alleen kennis met de locatie maar ook met de leukste leveranciers uit de regio. 
Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Daarnaast kunnen jullie ook kennis maken met leuke bedrijven zoals fotografen, bruidstaarten en natuurlijk het bewonderen van de mooiste trouwjurken.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij het Raedthuys. Benieuwd hoe deze trouwlocatie het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor 100 bruidsparen een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Geef een reactie